Fina odds på hockey

Nu såhär när det börjar dra ihop sig rejält för säsongen tänkte jag skriva lite om något som ligger mig varmt om hjärtat och som de senaste åren definitivt har hjälpt till att hålla både mitt intresse för hockey, och bevakningen av det, på topp – nämligen betting och live betting.

För mig så är det nämligen en riktigt god krydda att kunna sätta en liten slant både före och under matcherna – jag är väldigt medveten om att vissa inte klarar av det och att den typen av beteende kan leda till diverse tråkiga saker, men för min egen del så är det så små och förbestämda summor som jag spelar för så jag tror faktiskt inte att det skulle kunna bli något problem någonsin.

Men för att dra grunderna då. När man bettar på hockey så är det fortfarande överlägset vanligast att man bettar på resultat efter full tid, det vill säga antingen bara på vem som vunnit eller också på vilka siffror det blivit i matchen. Självklart får man ofta högre odds om man lyckas spika ett resultat eftersom det dels är svårare att förutspå och det dels finns många fler resultat att välja på än det finns möjliga utgångar i en match.

Mitt första tips till dig som funderar på att betta på hockey är att göra det på nätet. Det är nämligen enorm skillnad på oddsen du kan få på nätet, och oddsen som du får hos Svenska Spel. Min personliga favorit är doldisen NordicBet som kanske inte är lika stor som till exempel Unibet och Betsson, men som i mina ögon ofta har riktigt bra odds på de flesta matcher.

Ett hett tips är dock att öppna konton hos flera olika spelbolag för att på så sätt alltid kunna utnyttja det bolag som för tillfället ger dig bäst odds. Det kräver att du ligger ute med lite pengar men i gengäld så kommer du också vinna mer (eller förlora mindre) i det långa loppet.

Mitt tredje och sista tips är att du också kollar in möjligheten med live betting. Om du är en sån som är duktig på att se åt vilket håll en match är påväg, finns det fina pengar i att lägga en bet på vilket lag som gör nästa mål, eller får nästa utvisning!