En uppdatering gällande forna säsonger

Nu var det några år sedan denna blogg uppdaterades, så för att hålla dig a jour tänkte vi ge dig en uppdatering gällande Frölunda Indians och hur det har gått för laget sedan säsongern 2013/14 tills idag.

2013/14

En ny era startade när coachen Roger Rönnberg tog över och visade laget nya stilar. Tack vare blandingen av erfarna rävar och nya pigga talanger blev resultatet en succe i form av ett snabbt, sammansvetsat och offensivt spel. Tyvärr förlorade laget mot Linköping i kvartsfinalen men avslutade med flaggan i topp.

2014/15

Vad som verkade vara en lovande säsong slutade aningen bittert. Frölunda tog sig till semifinal men efter skador i laget fick de se sig besegrade av Växjö som tog sig hela vägen till final och senare vinst.

2015/16

En riktigt bra säsong! Det visade sig tidigt att Skellefteå och Frölunda var lagen som skulle dominera i turnerinen och det var även dessa två lag som sedan möttes i finalen. Segern kammade våra indianer hem och firandet ville aldrig ta slut.

2016/17

Tack vare debuterande Rasmus Dahlin kammade Frölunda hem ännu en CHL-titel, i finalen mot Sparta Prag kunde de lyfta pokalen över svettiga huvuden. De slutade även i topp tre i den ordinarie säsongen.

2017/18

Säsongen Frölunda inte kvalificerade för en CHL-final någonsin.