Hjärtat säger Frölunda, hjärnan Skellefteå

Det gör alltid lika ont att göra såhär, men någonstans så är det förstås en krass ekonomisk verklighet man lever. Om man levde i drömvärlden så skulle ju Frölunda vinna precis allting och ändå ha 100:1 i odds, men nu är det verkligheten som gäller, och då måste man också agera utifrån den.

Jag har faktiskt väldigt svårt att tro att Frölunda kommer att ta hem det här, tyvärr. Visst har vi gjort en bra, nästan väldigt bra, säsong men mot SAIKs form är det nog få som kan stå upp just nu. Jag har till och med mot bättre vetande satt en slant på att de tar hem hela skiten men det är ett tag kvar så vi får se hur det blir med den saken förstås…

Så hur har jag bettat inför matchen då? Jo som jag kanske skrivit något om tidigare så gillar jag verkligen att spela på sport och framför allt såklart hockey, så jag har konton öppnade hos så gott som alla de stora spelbolagen. Bäst odds på Skellefteå hittade jag hos Betsson där jag satte en hundring. Det återstår att se om Betsson har bäst odds hela vägen fram till match men det spelar inte så stor roll – jag tyckte att jag fick ett bra odds så jag tog det och spelar på värde.

Sedan råkade det också bli så att jag hittade ett odds hos NordicBet som jag bara inte kunde motstå där jag fick över tre gånger pengarna på att beta Frölunda så det fick bli en spontan liten slant där också (kanske mest styrd av hjärtat snarare än hjärnan).

Nu återstår bara att se om jag har tänkt rätt eller hur det blir. Med min vanliga tur så blir det väl säkert kryss eller något. Å andra sidan har jag alla möjligheter i världen att rädda upp det hela när jag kollar på matchen genom att följa den noggrant, försöka förutspå hur vinden blåser, och lägga smarta små live bets för att ta igen eventuella förluster i och med de betar som jag redan har lagt.